ثبت نام برای بزرگسالان

چگونه می‌توان در حمایت ثبت نام کرد؟

۱- ثبت نام:‌ افراد نیازمند می‌توانند به صورت شخصی و یا از طریق فردِ مورد اعتمادشان به صورت حضوری و یا تلفنی خود را در حمایت ثبت نام نمایند.

ساعات کاری دفتر

دوشنبه، چهارشنبه، جمعه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ بعد از ظهر

سه شنبه، پنچ شنبه از ساعت ۱۳ تا ۱۷ بعد از ظهر

و یا از طریق ایمیل ما

anmeldung@hemayat.org

و یا به صورت آنلاینمیتوانید فرم مربوط به ثبت نام را پر کنند

Link zum Datenblatt

خدمات ما

۲- گفتگوی اولیه: بعد از ثبت نام در حمایت به طور معمول تا ۳ ماه طول می‌کشد که با شما به صورت تلفنی تماس گرفته ‌شود. هماهنگی جلسه‌ی توضیحی اول، در صورت نیاز و یا به درخواست شما می‌تواند همواره با کمک مترجم (زن و یا مرد) باشد. مدت زمان جلسه‌ی معرفی اول هم ۵۰ دقیقه می‌باشد. اگر تحت درمان روان‌پزشک هستید و یا در حال مصرف داروهای پزشکی، توصیه‌ی ما به شما این است که داروها و مدارک پزشکی خود را به همراه داشته باشید.

در جلسه توضیحی اولیه برای شما به صورت دقیق توضیح داده می‌شود که آیا حمایت مکان مناسبی برای کمک به شما است یا خیر.

۳. زمان انتظار: متاسفانه زمان انتظار جلسه‌های تک نفره‌ روان‌درمانی در حمایت طولانی است، گاهی امکان دارد تا یک سال هم طول بکشد، اما طبیعتا در موارد بحرانی و اضطراری، قرار ملاقات با روان ‌درمانگرمتخصص امکان پذیر می‌باشد که می‌توانید از طریق دفتر حمایت هماهنگ کنید.

زمان انتظار برای وقت روان‌پزشکی در حمایت به طور معمول بین ۲ تا ۸ هفته است.

لطفا در صورت تغییر آدرس و یا شماره‌ی تلفن خود، حتما به دفتر حمایت آدرس و تلفن جدید خود را اطلاع دهید.

۴. آغاز جلسات روان‌درمانی و روان‌پزشکی: زمانی که نوبت شما برای جلسات روان‌درمانی و یا روان‌پزشکی فرا برسد، ما از طریق تلفن با شما تماس می‌گیریم، جلسات روان درمانی به طور معمول یک بار درهفته می‌باشند. مدت دوره‌ روانکاوی بسته به نیاز افراد، کاملا متفاوت است.

اما جلسات روان‌پزشکی در صورت نیاز از هر دو هفته یک بار تا هر هشت هفته یک بار متغییر می باشند.

 

۳- تراپی از طریق ورزش و تحرک: گروه‌های ورزشی انجمن حمایت برای زنان و مردان کاملا جداگانه هستند. یک مربی ورزشی و یک درمانگر هردو، گروه را هدایت میکنند. ورزش باعث بهبود سلامت روحی و جسمی افراد میشود، تمرینات ویژه می توانند به بهبود خواب، تسکین درد، اضطراب، ترس و افسردگی کمک کنند. بنابراین شرکت‌کنندگان یاد می‌گیرند چه چیزی برای سلامتی‌شان خوب است و چگونه می‌توانند به سلامتی جسمی و روحی خود کمک کنند.

۴- هنر‌درمانی: گاهی اوقات نمی توان در مورد آنچه اتفاق افتاده صحبت کرد. هنر‌درمانی امکان بیان احساسات درونی به شیوه‌ای متفاوت را ارائه میدهد، به طور مثال بیان احساسات از طریق کار با رنگ‌های مختلف، چوب، خاک، تصویرسازی، نقاشی و یا مجسمه سازی.

فرایند خلق کردن چیزی از طریق هنر، باعث تقویت اعتماد به نفس افراد مییگردد.

۵- (شیاتسو) شیاتسو یک فرم از ماساژ بدنی است که ‌انجمن حمایت به مراجعه‌کنندگان خود که به آن احتیاج دارند ارائه می دهد. در ماساژ شیاتسو بر خلاف ماساژ کلاسیک افراد می‌توانند لباس‌های خود را نیز بر تن داشته‌ باشند. اثبات شده است که شیاتسو میتواند به درمان مشکلاتی همچون بی‌خوابی، تنش‌ها، دردها، گرفته‌گی‌های بدنی نیز کمک کند و ارتقا ‌دهنده انرژی‌ مثبت بدن نیز میتواند باشد.

چه کمک های حمایت می تواند ارائه دهد؟

۱- روان‌درمانی: هدف اصلی روان‌درمانی از بین بردن یا کاهش مشکلات روحی است. کمک به حل بحران‌های زندگی و ارتقای سلامت روحی که از طریق گفتگو و صحبت کردن انجام میگیرد و همچنین میتواند بر اساس روش‌های مختلف روان‌درمانی، تمرین‌های سلامت جسمانی و کارهای خلاقانه‌ دیگری صورت بگیرد.

معمولا جلسه‌های روان‌درمانی یک ‌بار در هفته می باشد و هربار آن پنجاه دقیقه طول می‌کشد. اینکه چقدر دوره ا‌ی روان درمانی طول بکشد، تصمیم تخصصی است که توسط روان‌درمانگر و مراجعه‌کننده با هم گرفته می شود.‌

اگر مراجعه‌کنندگان به مترجم نیاز داشته باشند، می توانند از مترجم‌های آموزش دیده‌ حمایت استفاده کنند. مترجمان هم همانند روان‌درمانگرها موظف هستند تا از لحاظ قانونی و اخلاقی تمام محتویات جلسه‌ها و گفته‌ها را به صورت کاملا محرمانه پیش خود نگاه دارند

۲-  خدمات روان‌پزشکی: گاهی مصرف داروهای مشخص هم می‌تواند به حل مشکلاتی مثل بی‌خوابی و یا بی‌حالی نیز کمک کند. گاهی مراجعه به روان‌پزشک قبل از شروع جلسه های روان‌درمانی شروع می شود و گاهی هم‌ زمان و یا به صورت موازی انجام می‌گیرد. انجمن حمایت می‌تواند در این مسیر هم با معرفی، هماهنگ کردن و دادن اطلاعات کافی و مشاوره در مورد روان‌پزشکی به مراجعه‌کنندگان خود کمک‌های لازم را ارائه دهد.

چه کمک‌هایی را انجمن حمایت نمی‌تواند ارائه دهد؟

متاسفانه ما دراجمن حمایت مشاوران حقوقی و مدد‌کاران اجتماعی نداریم، بنابرین نمی توانیم برای پیدا کردن کار، خانه، درخواست پناهندگی و آوردن اعضای دیگر خانواده به اینجا کمک کنیم، ولی میتوانیم مراجعه‌کنندگان را به مراکز تخصصی این امور ارجاع دهیم.

به دلیل لیست انتظار طولانی که درانجمن حمایت وجود دارد متاسفانه از ارائه‌ خدمات اورژانسی و بحرانی نیز مَعذور هستیم.

آدرس های مراکز پزشکی برای موارد ایمرجنسی

متاسفانه در موارد بحران و اورژانسی مجموعه حمایت نمی‌تواند خدمات مناسبی را ارائه دهد، به همین منظور آدرس‌های مراکز ایمرجنسی پزشکی و روان‌پزشکی را بر اساس منطقه‌های مسکونی در وین در اختیار شما می‌گذاریم:

Sozialpsychiatrischer Notdienst

Akutpsychiatrien

 

 

پرهیز کردن از مکان‌ها، احساسات و افکاری که یادآور وقایع تلخ گذشته می توانند باشند.

- افراد در این موقعیت معمولا خواب عمیق و راحتی نمیتوانند داشته باشند، چرا که بسیار مضطرب، آشفته و تحریک ‌پذیر شده اند و در این شرایط به سختی می‌توانند خود را آرام کنند، سختی در یادگیری اطلاعات جدید، عدم تمرکز و جهت یابی از دیگر نشان های این بحران روحی است.

- کسانی که دچار این مشکل شده اند بیشتر احساس ناامیدی، افسردگی، گوشه نشینی و همچنین احساس شرم و گناه می کنند که می تواند بسیار رنج‌آور باشد.

بروز دردهای جسمی، حالت سرگیجه و تهوع که برای آنها دلایل پزشکی مشخصی وجود ندارد، افزایش احساس گرسنگی و یا از دست دادن اِشتها می‌تواند از دیگر عوامل این بحران باشد.

گاهی این نشان‌های دردآور در بعضی افراد باعث آغاز و یا افزایش مصرفِ مواد مضری همچون: الکول، دخانیات و یا مواد مخدر می گردد.

تراما (آسیب روحی) به چه معنی است؟

تجربیاتِ تلخ و دردناکِ غیرقابل کنترلی که در گذشته رخ دا‌ده اند را درعلم روانشناسی به اصطلاح تراما می نامند. این    «آسیب های روحی» می توانند اختلالات روحی و روانی را برای افراد ایجاد کنند. به مانند این که هیچ چیز دیگر مثل گذشته نیست و همه چیز تغییر کرده است. احساسِ ترس، بی خوابی، کابوس‌های شبانه، دردهای جسمی، حساس بودن، عصبانیت و عدم تمرکز نشان‌های نرمال این آسیب روحی می‌باشند و کاملا طبیعی است که افراد این اختلالات را بعد از پایان حادثه و بحران به وجود آمده تجربه می کنند.

حتی زمانی که در اتریش هستند.

شايع ترين اختلالات این آسیب روحی عبارتند از: استرس‌های شدید، ترس و افسردگی.

نشان‌های این آسیب روحی چه چیزهایی می توانند باشند؟

 آسیب های روحی می تواند نشان‌ها و عوامل مختلفی داشته باشند. اگر نشان‌های ذیل به صورت مداوم تکرار شوند، میتوانند از نشان‌های این آسیب روحی ( تراما) باشند، توصیه ما در این شرایط بررسی و ارزیابی دقیق این نشانه ها پیش یک متخصص است.

 یادآوری ناخودآگاهِ اتفاقات و تجربیات دردناک گذشته، گاهی این یادآوری‌ها خود را در قالب کابوس‌های شبانه، دل شوره‌ها و بازتاب‌هایی به گذشته، نشان می دهند. گاهی افراد بدون توانایی تشخیص واقعیت در لحظه، احساس می کنند که وضعیت وحشتناک گذشته دوباره در حال رخ دادن است